3дравствуйте vaan!

Myö Park Innin tyttöset ollaan päästy nauttimaan aikaisista venäläisistä aamuista, sillä työvuorolistat ovat näyttäneet meille vain aamupalalla työskentelyä. Työ alkaa aina kuudelta, tai jotain sinnepäin.. Porukka lipuu töihin aina kuuden jälkeen kuka milloinkin, ja aamu aloitetaan ihan omaan tahtiin juomalla kahvia ja rauhallisesti aamupalaa valmistellen. En tiedä onko tämä joku yleinenkin tapa, mutta jokaikinen aamu taksi on hakenut meidät töihin!? Matkaa olisi ehkä reilu kilometri, mutta silti joku hotellin työntekijä aamuisin soittaa/laittaa viestin ettän ilmainen taksi on tulossa, menkää pihalle! Ei valittamista!

Aamupalalla työ lähinnä pöytien siivoamista ja uudelleen kattamista + juttelua muiden työkavereiden kanssa. Mielenkiintoista keskustelua on saatu aikaan mm. Ukrainan kriisistä, armeijasta, humalaisista suomalaisista ja Venäjän palkkatasosta (meidän supervisorin palkka on 400e kuussa?!). On myös mielenkiintoista että muutamat kollegat ovat opiskelleet suomea, ja välillä väläyttelet kaikkia hauskoja lauseta. Työnkuvaan on myös kuulunut muutamien kahvittelujen sekä lounaiden järjestelyä ja avustamista. On myös muutaman kerran päästy aikaisemmin töistä pois, kun ei ole ollut mitään hommaa!  Kaikki työkaverit ovat todella mukavia, ja ovat ottaneet meidät tosi hyvin vastaan. Töissä on monesti saanut nauraa vedet silmissä kaikille tyhmille jutuille, joita tuntuu riittävän itse kultakin. Ensi viikolla työvuoro lista näyttikin vähän erilaista hommaa, siitä sitten myöhemmin lisää täällä blogissa.

11355378_10206761062926401_991303593_n

 

Paulaner ravintolamme on saksalaistyylinen, joten työasutki ovat juuri sellaiset. Ei sitä kovin usein nää minuu mekko päällä, ja mikä oudointa, se ei edes ahista?! Ehkä oon tulossa hulluks, tai sit tässä Venäjässä on jotai mystistä..  Jos mekko ei ole ahdistanut, niin jotkut suomalaiset asiakkaat ovat! Lauantai aamuna monet suomalaiset tulivat syömään aamupalaa aivan umpikännissä, ja suoraan käveleminenkin näytti olevan vaikeaa. Rinja myös onnekkaana pääsi selvittelemään tilannetta, kun humalainen mies oli päättänyt ottaa asiakseen virtsata hotellin käytävälle. Oli niin kännissä ettei tajunnut elämästä mitään, ja hyvä jos suomeakaan osasi puhua. Ei siinä yhtään sitten hävettänyt olla suomalainen…

Vapaa-ajalla ollaan sitten käyty aikapaljon pyöriskelemässä/shoppailemassa kaupungilla. Löydettiin iso uusi ostarikin, jonne on saattanut muutama euro hävitä! Ruoanlaittoon on myös kulunut aikapaljon aikaa, sillä keittiömme on aika aika mitätön.. Yksi liesi ja vedenkeitin! Kahvinkeitinkin oli, mutta siitä kummallisesti oli yön aikana lohennu pohjasta palanen? Rinja sitten joku kaunis aamu keitti 4 kuppia kahvia pöydälle/ lattialle muiden nukkuessa, hupsistaaa! Olemme sitten käyneet ulkona syömässä aika usein, ja tajusimme myös että isoissa ruokakaupoissa on todella loistavat salaattibuffetit, joista sitten olemme halpaa salaattia raahanneet kotikoloon.

Ruoanlaitto tapahtuu useimmiten näin

Ruoanlaitto tapahtuu useimmiten näin

 

ja lopputulos näyttää aikalailla tältä..

ja lopputulos näyttää aikalailla tältä..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itselläni alkaa nyt kahden päivän vapaat, katsellaan mitä tekemistä sitä keksii kun toiset ovat töissä!

-Jattatski!

p.s, miten vaikeeta voi olla yksien kuvien laittaminen nätisti………

Yksi vastaus artikkeliin ”3дравствуйте vaan!

  1. Jei! Hienot dirndlit teillä! Hyvältä näyttää: voisitte harkita niiden pitämistä täällä kotonakin. Erinomaisen hölmöä ja noloa on aina välillä seurata suomalaisten toikkarointia Venäjän puolelle, kyllä molemmat kansat osaavat sikailla 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *