Sekaisin kosmetiikasta

Mitä tapahtuu, kun kolme suomalaista nuorta naista lasketaan venäläiseen kosmetiikkaliikkeeseen? Ainakin aikaa kuluu aivan tolkuttoman kauan, kun jokaista pakettia täytyy pyöritellä käsissä ja yrittää edes jotenkin ymmärtää, mitä se sisältää (MISSÄÄN ei lue SANAAKAAN englantia).

Supermarketista löytyi 2 euron jalkanaamiosukat, jotka tuntui ihan mielenkiintoisilta jaloissa

Supermarketista löytyi 2 euron jalkanaamiosukat. Ihan kuin olisi vetänyt kondomit jalkaan.

Myös ostoskorit täyttyvät ennätysvauhtia, sillä vaikkei pakettien kylkiä osaisikaan tulkita, kaikki maksaa niin vähän, ei mitään kivannäköistä raaski jättää kauppaan. Kotona sitten jälkeenpäin aletaan kääntämään pakkausten selostuksia ja harvemmin vältytään hervottomilta nauruhepuleilta. On siinä ollut varmasti myymälän tädeilläkin ihmettelemistä kun parikymppiset tytöt ovat ilmestyneet kassalle anti ageing – kasvorasvapaketteja ja rintojen kohotus-rasvoja maksamaan..

Olemme nyt useana päivänä käyneet useassa kosmetiikkaliikkeessä pyörimässä, ja lähes aina jotain on tarttunut mukaan. Tarjontaa on monista hintaluokista ja eri merkkejä tuntuu olevan loputon määrä. Liikkeissä myydään paljon myös kansainvälisesti tunnettujen merkkien tuotteita, mutta me opiskelijoina olemme jahdanneet yleensä halvimmasta päästä olevia purkkeja ja purnukoita, joita ei Suomesta löydä. Hinnat ovat selkeästi Suomen hintoja alhaisempia ja esimerkkinä Lumenen tuotteita saa täältä halvemmalla, kuin itse Suomesta?!

Yhden päivän ostoksia n.15 eurolla. Suomessa samalla rahalla saisi yhden hiusväripaketin.

Yhden päivän ostoksia n.15 eurolla. Suomessa samalla rahalla saisi yhden kuvassa olevan hiusväripaketin.

 

 

 

Itse ainakin kosmetiikka-friikkinä aion kiertää liikkeitä läpi vielä monta kertaa ja hamstrata erilaisia juttuja mukaani niin paljon kun laukkuun vaan saa ängettyä! Ja jospa sitä keksisi jotain myös muille viemisiksi;)

– Rinja

 

3 vastausta artikkeliin ”Sekaisin kosmetiikasta

  1. Hah, voin kuvitella miten jännittävää on ollu valkata noita kosmetiikkapurkkeja vaan pelkkien pakettien perusteella. Jos näistä joku nousee ykkössuosikiksi, olis mielenkiintoista kuulla jatkossa suosituksia!

  2. Hih! Sitä kun aikanaan aloittaa kohotus- ja silitystuotteiden käyttämisen, niin ei rupsahtaminen koskaan alakaan. Nimim. Myöhässä jo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *