Otettaisiinko kuppi teetä?

Ensimmäiset viikot töissä meni ihan vain käännöshommissa ja niitä näitä höpötellessä työporukan kanssa. Silloinkin jo tee-taukoja oli, mutta nyt viimepäivinä tuntuu, että niitä on vielä enemmän. Niin sanotulla lounastauolla on teetä ja kaikenlaisia keksejä, kakkuja tai muita herkkuja tarjolla. Ei ihan perus lounas siis täällä. En tiedä onko tämä vain työporukan tapa vai eikö täällä yleensäkään lounasta syödä sen kummemmin. Itse vähän kaipailen jo sitä lounasta päivään, kun ei keksejä ja kakkuja halua joka päivä syödä. Toki eväät otan välillä mukaan, mutta kieltämättä hiukan hölmö fiilis siinä on syödä banaania ja eväsleipää, kun muut syövät vain keksin. Muutenkin tämä ruokakulttuuri ei ehkä nyt ole ihan omaan makuuni, mutta kivahan sitä on kokeilla eri juttuja.

IMG_20150526_132308 (640x480)

Puita istuttamassa

Työpäivät ovat menneet hujauksella ohi. Käännöshommia tosiaan en nyt vähään aikaan ole tehnyt, vaan olemme olleet erilaisissa tapaamisissa ja myös istuttamassa puita koululaisten kanssa. Maanantai meni lähinnä siihen, että juotiin kupposet teetä toimistolla ja sen jälkeen lähdimme bussilla toiselle puolelle kaupunkia istuttamaan puita yläasteikäisten kanssa. Oli hauska seurata kuinka innoissaan koululaiset olivat ja juoksivat ympäri puistoa etsimässä hyvää paikkaa puulleen. Itsekin pääsin istuttamaan oman puun. Saa nähdä kuinka iso siitäkin kasvaa. Työporukka lähti siitä vielä johonkin tapaamiseen ja itse sain lähteä kotiin. Se olikin mielenkiintoista tulla bussilla pois, kun en edes tiennyt missäpäin kaupunkia olin.

Tänään töihin saavuttuani juotiin yllätyksekseni kupponen teetä, jonka jälkeen lähdimme Venäjän visitkarelian toimistolle juhlimaan jonkun läksiäisiä, kun hän jäi eläkkeelle. Siellä joimme teetä ja söimme liian makeaa kermakakkua. Tämän jälkeen lähdimmekin istuttamaan puita ala-asteikäisten kanssa. Alkuviikko onkin siis painottunut erittäin paljon puiden istuttamiseen ja teen juontiin.

Kävin myöhemmin tänää vielä juttelemassa Karjalan Sanomien kanssa mahdollisesta lehtijutusta, mikä tehtäisiin meistä kaikista kolmesta täällä. Ilmeisesti torstaina menemme Park Inn hotellille tapaaman Rinjaa ja Jattaa. Sovimme myös, että tulen heidän mukaan perjantaina päiväretkelle johonkin kylään. Paljon siis kaikkea erilaista tulossa tällä viikolla. Ihan kiva kyllä, sillä ei siinä tietokoneen ääressä jaksa koko aikaa istua.

IMG-20150519-WA0018

Tässä vielä kuvaa mitä kaikkea sitä voikaan ravintolassa tilata 😉

-Heini

Yksi vastaus artikkeliin ”Otettaisiinko kuppi teetä?

  1. Huh! Olisipa mukava tietä, mistä tuo kannibaaliannos on saanut nimensä. Venäjällä ei yleensä kannata kuvitella laihtuvansa, mikä johtuu mm. noista kakkutarjoiluista. Onneksi teillä nuorilla aineenvaihdunta on vielä nopeaa, niin kyllä se korjaantuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *